SDE

Різдвяні богослужіння за участю владики Юліяна (Вороновського)

12 січня 2009
Друк E-mail

7 січня у день свята Різдва Христового преосвященніший владика Юліян (Вороновський) очолив різдвяні богослужіння, які опівночі розпочались у катедральному соборі Пресвятої Трійці в м. Дрогобич. Звертаючись до вірних з пастирським словом, владика зазначив: «Різдво Христове – це не тільки вечеря, колядки й вертеп, не лише народні звичаї. Суть Різдва в тому, що Бог посилає у світ Сина Свого, а ми, люди, покликані вийти Йому назустріч». Наостанок преосвященніший побажав усім вірним, щоб радість Різдва Христового завітала у їхні серця, наповнивши їх миром, спокоєм, здоров'ям та багатими духовними дарами.

8 січня владика Юліян очолив святкову Літургію в с. Конів Добромильського деканату та взяв участь в урочистостях з нагоди 100-ліття храму даної парохії. Наприкінці Літургії настоятель храму прот. Василь Мураль склав подяку архиєрею за його пастирський візит.

9 січня на празник святого первомученика Стефана, згідно з багаторічною традицією, владика Юліян очолив святу Літургію у храмі св. Миколая Чудотворця у м. Трускавець.

Теми: Юліан (Вороновський), Катедральний собор, Добромильський деканат, Трускавецький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори